Deltagare sökes angående museum, tillgänglighet och digitala utställningar

Hej!

Jag heter Tove och läser master i IT och lärande på Göteborgs Universitet. Jag letar nu efter deltagare som vill dela med sig av sina erfarenheter och tankar kring museum, tillgänglighet och digitala utställningar, och som vill testa att besöka en digital utställning.

Under våren gör jag mitt mastersarbete om tillgänglighet i digitala museiutställningar. Under den rådande pandemin spelar den digitala tillgången till konst, kultur och lärande större roll än någonsin. Målet med studien är att ta reda på hur museer kan designa digitala utställningar som så många som möjligt kan ta del av och förstå, oavsett fysisk och psykisk funktionsförmåga.

Du som deltar behöver vara över 18 år. Om du tycker detta verkar intressant, skicka ett PM till mig, eller skriv ett mejl till gushjeto@student.gu.se,  skickar jag mer information.

Allt gott,

Tove Hjelm