×

Vad vill du söka på?

skriv sökord och tryck ENTERVälkommen på bowling med RBU Uppsala!

Publicerad: 04-Nov-2019

Den 7/12 anordnar RBU Uppsala bowling på Fyrishov. Klockan 12-15 samlas vi i den lilla bowlinghallen på Fyrishov. Där finns möjlighet att både bowla samt att vara med vänner och fika.
Hör gärna av dig om du har frågor på telefonnummer 072-529 12 57 (Carl Boström).

Vi behöver veta hur mänga som kommer så¥ ange sällskapets storlek inklusive eventuell assistent eller ledsagare. Syskon och andra familjemedlemmar Är mer Än välkomna att delta i aktiviteterna. Uppge gärna om du vill bowla eller inte när du anmäler dig.

Vi riktar oss till åldersgruppen 5-25 år. RBU står får kostnaderna så bowlingen är gratis. Vi kommer att bjuda på fika så det är viktigt att du anger eventuella allergier när du anmäler dig. Vill man ha något ytterligare går det att köpa i bowlinghallens restaurang till självkostnadspris. Självklart är evenemanget alkohol- och drogfritt.

Anmäl dig senast den 25/11

Varmt välkommen: Carl Boström, Elin Blideskog & Sofia Wångmar